Κεντρική σελίδα

Πρακτικά εκπαιδευτικού τριημέρου:
«ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ,
ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»
Άρτα, 22-24 Ιουνίου 2002

Το Μελίσσι, ένας υπέρ οργανισμός(Υφαντίδης Μιχάλης, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.)

“Ποιότητα του Ελληνικού μελιού” (παραγωγή –σύσταση –χρήσεις). (Θρασυβούλου Ανδρέας, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.) (File Format: PDF/Adobe Acrobat 440Kb)

“Μελισσοθεραπεία” (πρόπολη - κερί - κεντρί). (Κουτσιανάς Νικόλαος, Φαρμακοποιός)

“Apis mellifica στην Ομοιοπαθητική” (Ευγενία Στρατηγάκη, Ιατρός Ομοιοπαθητικός - Πνευμονολόγος)

“Βασιλικός Πολτός” (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις). (Χαριζάνης Πασχάλης, επίκ. Καθ. Μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

“Γύρη” (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις). (Δήμου Μαρία Γεωπόνος Msc) (File Format: PDF/Adobe Acrobat 376Kb)

“Ταυτότητα του Ελληνικού Μελιού” (Τανανάκη Χρυσούλα, Χημικός, MSc)

“Κατάσταση Ελληνικής Μελισσοκομίας” & “Γευσιγνωσία μελιού” (Κοντόλαιμος Νίκος, Γεωπόνος στο τμήμα Μελισσοκομίας του Υπουργείου Γεωργίας)

“Μέλι & προληπτική θεραπευτική αγωγή” (Δημητριάδης Κων/νος, Φαρμακοποιός)


 

Home page Αρχική σελίδα
 

Δημιουργία ηλεκτρονικής σελίδας © : Γιάννης Συλλιγνάκης, www.iama.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή του περιεχομένου του site με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή φωτοτυπικό, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, σύμφωνα με τον Ν. 2121/93.