|
“Το Μελίσσι, ένας υπέρ οργανισμός” (Υφαντίδης Μιχάλης, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.) “Ποιότητα του Ελληνικού μελιού” (παραγωγή –σύσταση –χρήσεις). (Θρασυβούλου Ανδρέας, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.) (File Format: PDF/Adobe Acrobat 440Kb) “Μελισσοθεραπεία” (πρόπολη - κερί - κεντρί). (Κουτσιανάς Νικόλαος, Φαρμακοποιός) “Apis mellifica στην Ομοιοπαθητική” (Ευγενία Στρατηγάκη, Ιατρός Ομοιοπαθητικός - Πνευμονολόγος) “Βασιλικός Πολτός” (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις). (Χαριζάνης Πασχάλης, επίκ. Καθ. Μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) “Γύρη” (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις). (Δήμου Μαρία Γεωπόνος Msc) (File Format: PDF/Adobe Acrobat 376Kb) “Ταυτότητα του Ελληνικού Μελιού” (Τανανάκη Χρυσούλα, Χημικός, MSc) “Κατάσταση Ελληνικής Μελισσοκομίας” & “Γευσιγνωσία μελιού” (Κοντόλαιμος Νίκος, Γεωπόνος στο τμήμα Μελισσοκομίας του Υπουργείου Γεωργίας) “Μέλι & προληπτική θεραπευτική αγωγή” (Δημητριάδης Κων/νος, Φαρμακοποιός) |
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η
αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή του
περιεχομένου του site με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή φωτοτυπικό,
χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, σύμφωνα με τον Ν. 2121/93.