Καλώς ήλθατε στο ΙΑΜΑ

ίαμα, δερμοκαλλυντικά

Με γνώμονα την οικονομική δραστηριότητα που παραμένει "κοινωνική δραστηριότητα" και δεν γίνεται αυτοσκοπός, αναπτύξαμε μία μικρής κλίμακας ελεγχόμενη παραγωγή προϊόντων.

Έχοντας μια πείρα 40 ετών στο οικογενειακό μας Φαρμακείο, ξέρουμε πως η αποτελεσματικότητά τους πρέπει να έχει αποδειχθεί είτε μέσα από την παραδοσιακή τους χρήση, είτε μέσα από σύγχρονες κλινικές μελέτες.

υπεύθυνη
Πηνελόπη Συλλιγνάκη
Χημικός – M.Sc. Φαρμακευτικής τεχνολογίας

 

Διακινούνται από τον ΣΥ.ΦΑ. Θεσ/νίκης

Ποιοί Είμαστε

Η επιχείρηση ίαμα αντιπροσωπεύει το σύγχρονο εργαστήριο μιας Οικογενειακής επιχείρησης Φαρμακείου, η οποία αξιοποιεί και εξελίσσει σήμερα την πείρα 40 ετών και στοχεύει στην συνέχιση του έργου της με επιστημονική γνώση και μεράκι.

Με γνώμονα την οικονομική δραστηριότητα που διαμορφώνεται σε κοινωνικά πλαίσια και δεν γίνεται αυτοσκοπός, αναπτύξαμε μία μικρής κλίμακας ελεγχόμενη παραγωγή προϊόντων. Γνωρίζουμε πως η αποτελεσματικότητά τους πρέπει να έχει αποδειχθεί είτε μέσα από την παραδοσιακή τους χρήση, είτε μέσα από σύγχρονες κλινικές μελέτες. Η σύνθεση (formula) των προϊόντων μας ακολουθεί λοιπόν όλους τους σύγχρονους κανόνες και απαιτήσεις της επιστήμης, ώστε να προκύπτουν σκευάσματα ασφαλή και αποτελεσματικά.

Στο ίδιο πνεύμα, αναπτύξαμε τη λογική της προώθησης ποιοτικών προϊόντων απευθείας στον τελικό καταναλωτή μέσω του Φαρμακείου, χωρίς μεσάζοντες. Η διαχείριση τους γίνεται από το συνεταιρισμό που τα διακινεί και από το φαρμακοποιό που τα χορηγεί προσφέροντας επιστημονική υποστήριξη.

Παράλληλα, βασιζόμενοι στην αποτελεσματικότητα και την χρησιμότητά των σκευασμάτων μας, δεν θεωρούμε απαραίτητη τη διαφήμιση, δίνοντας έτσι όλο το βάρος στην ποιότητα και κρατώντας την τιμή ρεαλιστική.

Ως εκ τούτου, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στις τιμές της αγοράς προϊόντα ποιοτικότερα και αποτελεσματικότερα, εξαλείφοντας δαπάνες διαφημίσεων και μεσαζόντων.

Ως ίαμα λειτουργούμε σεβόμενοι τους κοινωνικούς πόρους, δεν επιβαρύνουμε το τελικό προϊόν με υπεραξίες και δεν συμβιβαζόμαστε με την ποιότητά του. Δημιουργούμε και προτείνουμε σκευάσματα με αποδεδειγμένη χρησιμότητα και ασφαλή αποτελεσματικότητα.

Κάθετα αντίθετοι στις κλασσικές διαδικασίες και τεχνικές προώθησης - εμπορίας προϊόντων, λέμε:

  • Όχι στην διαφήμιση
  • Όχι στους μεσάζοντες
  • Όχι σε κάθε προστιθέμενη υπεραξία στο τελικό προϊόν
  • Ναι στην αποδεδειγμένη χρησιμότητα και ασφαλή αποτελεσματικότητα
  • Ναι στη διαχείρισή τους απ’εθείας από τον Φαρμακοποιό

Ο σκοπός δεν είναι να ζούμε για να καταναλώνουμε αγαθά. Καταναλώνουμε αγαθά για να ζούμε καλύτερα.

Προϊόντα ΙΑΜΑ

Σκευάσματα για τις καθημερινές ανάγκες.

Πρόκειται για συνθέσεις που αναπτύχθηκαν από επιστήμονες με παράδοση στο χώρο της φυτοθεραπείας, οι οποίοι εργάζονται προσανατολισμένοι στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους. Παράγονται σε μικρή κλίμακα, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση του ελέγχου σε όλα τα στάδια. Διατίθενται άμεσα από τους φαρμακοποιούς, χωρίς την επιβάρυνση μεσαζόντων και διαφημίσεων.

Τα δραστικά συστατικά των φυτών παραλαμβάνονται με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων εκχύλισης, όπως π.χ. με υπερκρίσιμο υγρό διοξειδίου του άνθρακα. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται ποιοτική εκχύλιση παρέχοντας την πλήρη αποτελεσματικότητα των συστατικών του φυτού χωρίς απώλειες, διασπάσεις, προσμίξεις και επιβαρύνσεις. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές και στο τελικό προϊόν (οσμή, χρώμα). Επιπλέον, χρησιμοποιούνται φυσικά έκδοχα, φιλικά προς το δέρμα και όχι παράγωγα πετρελαίου. Ακόμη, δεν περιέχονται παραβένες (parabens).
Με την επιλογή αεροστεγούς περιέκτη (τεχνολογίας Airless), αποφεύγεται η επιμόλυνση, η αφυδάτωση αλλά και η οξείδωση της κρέμας από τον αέρα και την επαφή. Το γεγονός αυτό αυξάνει τη σταθερότητά και το χρόνο ζωής της, αποδίδοντας αναλλοίωτο μέχρι και το τελευταίο γραμμάριο.

Καταλήγουμε λοιπόν σε προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα, με σύγχρονες και τεχνολογικά καινοτόμες συνθέσεις, που εγγυώνται καλή ανοχή, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Επικοινωνία

ΙΑΜΑ

Συλλιγνάκη Πηνελόπη
Εγνατία 142, Καμάρα
546 22, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 254203
Fax 2310 254204